Recent Posts

Cari jerk apa2 kat sini

Loading...

Sunday, April 10, 2011

1st Anniversary My Blog !



Assalamualaikum.
Hmmmmm...hampir2  Mas terlupa yang ari ni dah genap setahun usia Blog Duniaku. Rasanya macam dah sebati ngan dunia blogging ni. Kalau sehari tak buka lappy..arrgghhh..rasa macam tak kena jerk kan. Bermula dengan membelek2 resepi di saji online, entah macam mana Mas terjumpa blog Dapur Tanpa Sempadan, terus terpikat dengan resepi2 CMG yang menarik hati tu, bermula dengan itu, Mas terus berkunjung ke blog2 yang lain, rasanya pada masa tu Kak Yus - Alam Sari banyak mengajar Mas tentang blog ni dan makin kenal dengan ramai lagi geng blog masakan ni dan geng2 blog yang lain, semakin seronok bertukar2 pendapat, cerita, resepi dan bergurau senda sesama kita. Maceh juga pada Izah yang banyak membantu Mas selama ini dalam memantapkan lagi Duniaku. Terima kasih juga pada semua yang tak lokek dengan ilmu masakan dan sudi membantu  Mas selama ini dalam mencuba resepi2 baru....
Semakin banyak juga ilmu yang Mas dapat, syukur Alhamdudillah....rasanya sekarang pun dah mula pandai memasak macam2 resepi, makin bertambah ilmu dalam bidang masakan ni. Rasa seronok sangat bila mencuba pelbagai resepi dan kebanyakkan nya memang menjadi. 
Mas juga rasa amat2 terharu dengan sokongan dari semuaaaaa!! cayang korangg!! mmuahhhhhh ! !
Terima kasih pada semua ...

Jadi sebagai tanda terima kasih Mas yang tak terhingga buat semua yang menyokong Mas selama ini, terima la bunga diatas tu . Jangan malu2 yerk nak ambik...dapat cawan ngan buku nota sekali tau...kelass gitu...he..he..

Update :





Hadiah dari kak yatie...maceh kak...muahhhhh




54 comments:

  1. tahniah Mas....
    cayang mas jugak...
    semoga Duniaku terus meriah dgn pelbagai resepi terbaru sentuhan tangan2 magik mu itu...

    Tahniah sekali lagi dari akak di Masam Manis... :D

    ReplyDelete
  2. Kak Azlita Aziz,

    maceh kak ita...
    insyaAllah..sama2 la kita memeriahkan dunia bloging ni sambil mengeratkan lagi persahabatan sesama kita...
    cayang akak...akak tak lokek ngan ilmu..banyak yg mas belajar tau..he..he..

    ReplyDelete
  3. Tahniah! Mas. Happy Anniversary Mas Duniaku! Semoga terus sukses selalu. Akak pun seronok jugak dapat kenal Mas. Semoga dpt bersua muka suatu hari nanti. :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Mas, dah 1 thn dlm dunia blogging...ada pulut kuning tak? Hehehe...

    ReplyDelete
  5. mokcikkk.. terharu ada nama disebut sebut..pasal la aku tersedak manja tadi..kikiki..
    tahniah mas..semoga blog makin mantap dan skill di dapur pun makin mantap juga..happy blogging dan terus suksess

    ReplyDelete
  6. Tahniah! Semoga berkekalan dan hubungan sesama blogger semakin mesra..

    ReplyDelete
  7. tahniah mas & dapurmas.blogspot.com.. akak ada buat cupcake utk mas, gi amik kat fb hihi

    ReplyDelete
  8. Tahniah...semoga makin mantap...gambar makin cun..org pun makin cun...

    ReplyDelete
  9. mas--
    ewah!!!!!!
    tahniah dah setahun berblog..
    sat2
    nak tepek kat blog, baru update blog tadi..wawawa...terlambat singgah sini

    ReplyDelete
  10. Tahniah mas..semoga semakin rancak berblogging yer..

    hepi besday utk blog ko yg biru nih..hihi..
    Meh sini peluk2 laga2 pp sat..hmmp2..
    cayang ko! =)

    ReplyDelete
  11. kak inaku79,

    maceh kak...mas pun seronok kenal akak..satu hari nanti kita mesti bertentang mata..he..he..insyaAllah yerk kak...

    ReplyDelete
  12. Kak Nurindah,

    maceh kak...pulut kuning tak de...bunga, cawan ngan buku nota ada ler tu...
    jemput ambik yerk...

    ReplyDelete
  13. Izah,

    makcik..maceh bebanyak...
    kau banyak tolong aku dlm menyelesaikan masalah blog...he..he..cayang kau...
    maceh atas ucapan tu,..mudah2an yer makcik...

    ReplyDelete
  14. cikgu isza,

    insyaAllah cikgu....
    moga persahabatan maya ini berkekalan selamanya...

    ReplyDelete
  15. Kak Nor,

    maceh kak..
    wehhh..dapat hadiah ke...sayanggg akak..muahhh

    ReplyDelete
  16. happy blog anniversary ye mas! and moga muncul laaagi banyak resepi yg mengancam gitu lepas ni

    ReplyDelete
  17. tahniah mas.. seronok dapat bekenal2 dengan mas.. walaupun hanya di alam cyber ni.. ada rezeki suatu hari nnti agaknya kita dpt bsua di alam sebenar..

    ReplyDelete
  18. kak Nazrah Bakery & Dunia Kuih,

    maceh kak...he..he...mudah2an....
    orangnya memang bertambah cun kak...muahaha

    ReplyDelete
  19. tahniah... wah lip lap lip lap dah setahun blog Duniaku... muga bertambah glamer dengan resepi baru yg dicuba. tahniah sekali lagi.

    ReplyDelete
  20. Citarasa Rinduan,

    ayu...
    maceh ayu..alhamdudillah,
    sedar tak sedar dah setahun mas berblogging...
    maceh atas sokongan semua...

    ReplyDelete
  21. HaSue,

    sue..meh sini laga2 pipi dulu..
    maceh yerk sue atas sokongan kau juga..aku pun banyak gak belajar dari kau..
    moga hubungan kita dalam dunia blogging ni bertambah erat...
    sayangg kau..

    ReplyDelete
  22. Kak Zarin,

    maceh kak...
    insyaAllah...atas sokongan semua...sama2 la kita memeriahkan dunia blogging ni...

    ReplyDelete
  23. Kak dZana,

    mas pun seronok kenal ngan akak...
    maceh yer kak..
    insyaAllah, ada rezeki kita berjumpa juga yerk kak...

    ReplyDelete
  24. Kak Rose,

    insyaAllah kak...berkat sokongan semua...
    dah setahun usia duniaku..
    maceh yerk kak...

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum...
    Tahniah..tahniah...tahniah... Mana kek nya?

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum Mas,
    Tahniah Mas, dah setahun rupanya...moga terus berblogging dan berkongsi ilmu masakkan yg best lagi...seronok dpt mengenali Mas...moga suatu hari kita dpt bersua di alam nyata pula ya..insyaAllah.

    ReplyDelete
  27. syabas inspekte sahab..hehehehe...
    TAHNIAH2...
    Semoga makin hebat lagi di masa akan datang....

    ReplyDelete
  28. Happy 1st blogversary to
    http://mas-dapurmas.blogspot.com
    semuga teruskan perkongsian ilmu ni ya..dan more to come!!

    ReplyDelete
  29. Salam cayang Mas, sorry akak lambat dtng memang weekend tak sempat nk bw bz sokmo...btw tahniah yer mas...happy blogging semoga lbh mantop dgn resepi yg best2 lagi...ehh rasanya blog akak pun dah dkt ngan sethn dh tu ehh yer ke?Haha lupa lak...okla nk blk pi check dulu..hehehe btw tq bunga tu yer nanti akak angkut k...mhuaahhhx2

    ReplyDelete
  30. Kak Sam,

    maceh kak....kek coming soon yerk..he..he..

    ReplyDelete
  31. Kak Yatie,

    tu la kak..mas hampir2 terlupa tau..rupanya dah setahun mas dalam dunia bloggong ni...
    mas pun seronok kenal ratu talasm ni tau...
    dah pandai buat kuih2 kukus..he..he..
    insyaAlah kak..satu hari nanti mas pun nak jumpa akak...kita laga2 pipi yerk...he..he..

    ReplyDelete
  32. mr mama,

    macehh..moga dunia blogging makin meriah dengan kehadiran kita semua...

    ReplyDelete
  33. kak ayu,

    maceh kak...sayangg akak..muahhh

    ReplyDelete
  34. kak ayu,

    maceh kak...sayangg akak..muahhh

    ReplyDelete
  35. kak nieza,

    haaa..baik check kak..nanti hampir2 terlupa mas mas..muahaha..'

    maceh kak..nanti ambik yerk bunga tu...

    ReplyDelete
  36. salam mas...

    selamat ulangtahun ye....moga Duniaku lebih mantao lagi. Apa pun ira mmg tak terkejar dengan mas ni, kalau masuk F1, sah Duniaku menang! miss u!

    ReplyDelete
  37. Kak mas,walaupong lambat,nak juga ucap TAHNIAH kat akak..Akak,teruskan bogging ya..Blog akak,mmg wajib singgah,kalo da n3 terbaru,wlpong kkadang xsempat tinggal jejak..Kak mas,kek mana...

    ReplyDelete
  38. Tahniah untuk DapurMas atas ulangtahun pertama blog nih...wpun baru setahun jagung..tp sudah cukup mantap pada pemerhatian akak...Teruskan memasak dan kongsikan ilmu2 tu yea...at least akak x masak pun, dpt amik semangat jek pun jadi laaa...hehehe...Tahniah sekali lg Mas!!

    ReplyDelete
  39. kak Wanieyra,

    maceh kak..muahaha..macam formula 1 ke...he..he..kekadang macam kereta lembu gak kak...maceh kerana sentiasa menyokong mas...

    ReplyDelete
  40. Zaliedana,

    maceh ct...
    maceh kerana sentiasa menyokong kak mas...
    kek coming soon yerk..he..he..

    ReplyDelete
  41. en_me,

    maceh....terima kasih sudi bertandang disini...

    ReplyDelete
  42. Kak Ummi,

    akak...maceh bebanyak kerana sentiasa menyokong mas....
    sayanggg akak...muahhh

    ReplyDelete
  43. Tahniah..hepi blogging n salam kenal2 dinaz di sini..

    ReplyDelete
  44. Happy 1st blogoversary to DapurMas!!! :D

    ReplyDelete
  45. Dinaz,

    salam kenal dinaz..
    maceh....

    ReplyDelete
  46. ♥LOVE2COOK♥,

    maceh love...muahhhhh

    ReplyDelete
  47. Tahniah! Happy Anniversary Mas Duniaku!
    terlewat bot dtg sini..
    ^^,

    ReplyDelete
  48. Cik Pulau,

    macehhhhh cik pulau...
    salam kenal yerk....

    ReplyDelete
  49. salam kak mas, hepi anniversary ya buat blog duniaku ini, tahniah ros ucapkan,buat kak mas yangrajen hupdet dan rajen memasak...cayalah kak....semoga kak mas dan blog duniaku ini terus maju ya

    ReplyDelete
  50. ros@JMC,

    maceh ros...
    terharu kak mas tau....
    maceh juga sudi kongsi resepi2 ros yang best tu...
    alhamdudillah..semua resepi2 ros tu menjadi jerk bila kak mas buat...suka tau....
    sayang ros..muahhhh

    ReplyDelete
  51. Assalam Mas...'Happy 1st Blog Anniversary'..

    tahniah mas...moga blog mas akan terus sukses dan terus bersinar..

    ReplyDelete
  52. Salam Mas,
    Alaa..terlambat la pulak hehe..But, better lat than never kan??
    Happy 1st anniversary untuk Duniaku!
    Semoga terus menghasilkan resepi2 yang best:)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Komen dan Tinggalkan Jejak Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...