Recent Posts

Cari jerk apa2 kat sini

Loading...

Tuesday, April 12, 2011

Terima Kasih pada semua



Maceh pada Kak Nieza sudi kasi poskad yang cantik ni..Happy 1st Blogoversary to "Our Journey Begins.....sama usia ngan Duniaku......moga Our Journey Begins terus mantap meletup ngan resepi2 yang best........ole2 dari finland mana lak kak..he..he...kasil lebih tau sebab nak kongsi ngan Kak Nor...he..he..gurauuu jerk...







Rasanya ini cupcake yang Kak Nor suruh Mas ambik...betul Kak Nor....he..he..maceh yerk kak.....cayangggg akak..muahhhhhhh....



Bunga Ros yang cantik ni dari Kak Yatie....seronoknya dapat bunga........maceh kak yatie.....sayanggg akak..muahhhh


Dari Kak Ita....cantik la congratulations tu gergelek2...suka tengok.....maceh kak ita...muahhh



Dapat kek coklat....sukanya....maceh Kak Naz....susah2 akak jer buat kek......sayanggg akak.....meh laga2 pipi..he..he......




Kad dari Kak Nor ....cantik bunga tulip tu..mas suka..maceh bebanyak kak nor...muahhhhhh





Kad yang cantik dari Kak Rabiatun Adawyah, macek kak...cantik bunga tu..mas suka....makin berseri2 rumah ni dengan bertambahnya bunga dari akak tu....muahhh






Nampak kek buah2an kering  yang sangat sedapp tu..pemberian dari  Kak Ilah untuk Mas dan kak nieza sempena ulangtahun pertama blog kami.....nampak....Mas dah cedok rasa dah...he..he..maceh kak ilah.....sayangg akak..muahhhh





Alhamdudillah..dapat lagi hadiah, kali ni dari Kak Inaku79, maceh kak atas pemberian bunga yang sangat cantik ni. Terima kasih juga selama ini akak sentiasa menyokong Duniaku...sayangg akak....






21 comments:

  1. kak mas!! CONGRATZ!!! happy anniversary!!!

    sorry lambat, bukan naik ketapi dah ni, tun dh tahap naik keta lembu duk kt sini. hahaha..

    ReplyDelete
  2. massssss ku cayang.harap belum terlambat akak ucap tahniah ya..
    maaf terlewat sampai..dayung2 sampan tadi nih sambil2 nyanyi lagu ikan kaloi..huhu..
    tahniah ya mas ya..sok2 dok senawang kita makan kepci kat Giant tu ek?..akak belanja..hahaha

    ReplyDelete
  3. wah banyak dapat hadiah..kena buat kenduri bagi kami makan nih..hehee

    ReplyDelete
  4. wow tahniah !semoga kak mas lebih terus sukses!! beshnye dpt byk kek!!

    ReplyDelete
  5. tun_telani,

    he..he..tun ..maceh yerk...
    tak pe naik kereta lembu..janji sampai...

    ReplyDelete
  6. kak anymz,

    akak..ikat tali sampan tu dulu..muahahaha...
    maceh kak anim....muahhhhh...he..he..
    ni yg tak sabar nak dok senawang....tungguuu..he..he..

    ReplyDelete
  7. izahdaut,

    ijahhhh....kau nak makan pe...muahaha..
    maceh pada yang memberi...he..he..

    ReplyDelete
  8. chikadakbiru ,

    macehhhh...meh jamu mata tengok kek2 ni....he..he..

    ReplyDelete
  9. ~Norul Mas Hana ~ ,

    maceh....lapp u all semua..he..he..

    ReplyDelete
  10. ~Norul Mas Hana ~ ,

    maceh....lapp u all semua..he..he..

    ReplyDelete
  11. mekaceh Mas sudi ambil kad tu..akak pun suka tngk bunga tu....special for you....Luv U..

    ReplyDelete
  12. salam mas...tahniah utk anniversary Duniaku....yg mcm mcm ada nih...akak sukaaaaaa....muahhh

    ReplyDelete
  13. Yatie ,

    maceh kak...terharu ni....
    meh laga2 pipi jap...he..he...

    ReplyDelete
  14. kak Ezadlieza ,

    maceh kak...maceh sudi menyokong Duniaku..
    muahhhh

    ReplyDelete
  15. Wah... banyaknya mas dapat. Tahniah juga dari kakak....

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. salam mas...
    hepi 1st blogersari utk mas yer.. tahniah..! kalau anak kecik ni mesti tengah pandai jln terkedek2 ni.. hehee... tapi blog mas ni bukan kata terkedek2 lagi dah... tapi berdesup peginya! hehehe... akak ucapkan semoga dpt teruskan xtvt masak2 & berblog untuk dikongsi bersama2 dgn kawan2 yg lain termasuk akak jugak yer... kita sama2 berkongsi.. sharing is caring ;-)

    ReplyDelete
  18. wahhh dah gantung dah..akak baru nk cari dinding nk gantung kad yg banyak tu...hahha btw tahniah juga untuk Mas..nanti next year kita leh celebrate sekalila..hehe

    btw tq mas sudi gantung poskad tu...lapppp u....mmhuahhhx2

    ReplyDelete
  19. Tahniah Mas! Happy Anniversary! :))

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Komen dan Tinggalkan Jejak Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...