Recent Posts

Cari jerk apa2 kat sini

Wednesday, February 9, 2011

My Favorite Blog



Assalamualaikum.
Petang semalam dapat mesej dari Izah suruh ambik award. Sorry yer makcik..lambat sikit angkut, pagi ni baru sempat. Maceh atas ingatan kau pada aku..he..he..Izah salah seorang rakan blogger yang amat menyenangkan, peramah, tidak lokek dengan ilmu masakan, sentiasa happy dan ceria, celotehnya sentiasa dinantikan disetiap n3 dan yang satu ni....banyak resepi muffin di blognya. Mas belajar memufin pun gara2 tergoda tengok muffin Izah yang sangat menarik dan sedapppp...lapp u makcik....tak sabar bertentang mata ngan kau...he..he...

Syarat:

1. Copy gambar atas ni di entry. Letak kat atas sekali.
Sudah

2. Nyatakan dari mana dapat tag ni.
Dari tauke muffin Izah..maceh makcikk..

3.
 Listkan 5 blog yg menjadi favorite serta sebabnya- 

Ikutkan yang sebetulnya...semua blog Mas suka lawati sebab tiap2 blog punya keistimewaan dan keunikkannya yang tersendiri. Disebabkan syarat2nya nak 5 blog jer..Mas letakkan 5 blog yang memang Mas selalu keluar masuk tak kira masa.


Tag ke blog tersebut dan tinggalkan link.
Dah....


Award dari Deliah deli yang Mas hampir2 terlupa. Maceh Del.....he..he...


5 comments:

  1. Salam, Mas..

    Wah... asyik keluar masuk tu lenggang kangkung jer ker? Bawa2lah apa2 yg patut... hehehe

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum dan slmt pagi Mas,
    Tq bagi akak award tu, nnti akak ambil dan jwb tag tu bila senang ya....mekaceh atas ingatan..
    = Roti poket kat bawah tu menyelerakan betulll..makan seketoi je pun dah kenyang kan...

    ReplyDelete
  3. wawawah... kena lagi.. macehhhhh mas sayang.. ada juga bahagian utk k.nor ya.. hehe.. tq.. tq.. nanti akak update kat n3 award smlm ya.. mmmmmmuah :)

    ReplyDelete
  4. salam...tak sangka tag saya sampai pada mas. saya teruja nak masuk blog mas ni sebab selalu nampak komen di mana2. TQ mas... saya di bangi je..

    ReplyDelete
  5. mas..maceehh ye.. a lap u too..hihihi...camno tak perasan ni..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Komen dan Tinggalkan Jejak Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...