Recent Posts

Cari jerk apa2 kat sini

Sunday, February 6, 2011

31 Tahun.....Alhamdulillah




Alhamdulillah,
 Hari ni bertambah lagi umur Mas, dah 31 tahun. Moga diriku sentiasa diberkati Allah  dan menjadi hamba yang beriman, menjadi isteri, anak dan ibu yang solehah, menjadi sahabat yang baik untuk insan2 yang Mas kenali tak kira dialam maya atau nyata. Moga kita menjadi lebih baik dari hari semalam.
Maceh untuk Yan yang Ucapkan Happy Birthday semalam dan my laling yang cakap Happy Birthday Sayang pagi tadi........begitu juga Ain dan Daniel...

Selamat berhujung minggu buat semua, Mas dok rumah jer ari ni sebab abang kerja.


28 comments:

  1. salam mas
    happy birthday to you mas
    kak ilah doakan adik kak ni bahagia dan sihat disamping keluarga tercinta..buat kek ke pagi ni?
    kalu buat nanti masukan dlm dapo kita ya.. dpt hadiah apa dari anak2 dan en hby...?
    jom nyanyiii..lagu... panjang umurnya panjang umurnya serta mulia....

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dah 31 taun... epi besday mas..mudah2an pjg umur murah rezeki .... biler nak tambah umat lagik?? opsssss...hihihihi

    ReplyDelete
  3. Happy 31st birthday to mas, muga panjang umur, murah rezki dan sihat selalu dan sentiasa bahagia disamping orang tersayang...
    x de kek spesel ke ari ni?...

    ReplyDelete
  4. Salam Mas..
    Selamat hari ulang tahun..semoga tahun ini akan membawa lebih keberkatan dan rezeki.

    ReplyDelete
  5. Salam Mas....
    Happy Besday...Moga panjang umo dan murah rezeki.
    Apa hadiah istimewa yg Mas dapat?...hehehe.Sibuk plak akak nie kan......

    ReplyDelete
  6. hepi born day Mas, semoga panjang umur dan murah rezeki. Alahai..baru 31, boleh tambah anak lagi 5 orang :)

    ReplyDelete
  7. Salam Mas, Happy Besday..uikss baru 31, mudanya lgk...Moga sentiasa diberikan keberkatan dalam hidup di dunia dan akhirat, disayangi dan ceri2 selalu di samping suami dan anak2 tercinta...Masak apa hari ni Mas? Jgn lupa pgil akak eh..hehe

    ReplyDelete
  8. Salam Mas,
    Happy Birthday Mas, moga pnjng umur, murah rezeki, sihat selalu dan semoga sentiasa bahagia di samping insan2 tersayang serta hidup sentiasa dlm limpah rahmatNYA..Aminn.

    ReplyDelete
  9. Happy Birthday Mas...semoga dipermurahkan rezeki lagi serta sihat hendaknya...

    ReplyDelete
  10. Salam kak mas,
    nak ucap hepi birthday ni. :))
    Moga panjang umur, dimurahkan rezeki dan tercapai semua impian kak sepanjang taun ini.

    ReplyDelete
  11. mas..br 13 taun jer tu :)))) smg pnjng umur...murah rezeki yer...n msk sedap2 sll :)

    ReplyDelete
  12. salam,
    selamat hari lahir..
    semoga apa yang dihajatkan dimakbulkan..
    amin~

    ReplyDelete
  13. selamat hari lahir yang ke 13 mas..oopss..31 tahun.hehe.. masih jauh lagi perjalanan yang bakal di tempuh mas..semoga di berkati dan di limpahi rahmat olehNYA..semoga panjang umur dan murah rezeki dan tetap iman..

    ReplyDelete
  14. ALLAH selamatkan kamu...
    ALLAH selamatkan kamu...
    ALLAH selamatkan kak Mas..
    ALLAH selamatkan kamu...
    selamat hari lahir kak Mas =).
    oh ya, tetiba saya teringat satu fakta yang pernah saya baca..
    kecantikan seseorang wanita sangat2 dan akan terserlah ketika usia dalam lingkungan 30-an..wah! welcome to the beauty club kak mas! =0).

    ReplyDelete
  15. Salam Mas,
    Happy Birthday Mas, semoga murah rezeki, sihat selalu dan semoga sentiasa bahagia di samping insan2 tersayang serta hidup sentiasa dlm limpah rahmatNYA.
    Muda lagi rupanya Mas nie....

    ReplyDelete
  16. salam mas... happy bday. amin 3x utk semua doa mas tu. actually kan hari ni anniversary akak... yg ke 11. insya allah... mesti akan akak ingatnya bday mas ni utk tahun2 seterusnya.. moga mas berjaya dunia n akhirat ye ;)

    ReplyDelete
  17. salam mas, happy birthday ya.. angka dah makin bertambah, tak nak tambah lagi ke zuriat hehe... sempat lagi tu :)

    semoga dipanjangkan umur dan dilimpahkan rahmat dan keberkatan dlm kehidupan, juga smoga bahagia berkekalan bersama2 keluarga tersayang.. aminnnn

    ReplyDelete
  18. hepi birthday Mas, semoga panjang umur, murah rezeki dan diberkati Allah selalu.

    ReplyDelete
  19. Assalam Mas...Happy Birthday..semoga dipanjangkan usia dengan limpahan rahmat dan kasih sayang Allah serta kasih sayang orang di sekeliling...rupanya birthday kita dekat2 je mas...

    ReplyDelete
  20. Happy 31 Mas!!! Wish you a happy life with beloved family. ;)

    ReplyDelete
  21. happy birthday mas....semoga dipanjangkan umur , dimurahkan rezeki dan bahagi disamping keluarga

    ReplyDelete
  22. Happy birthday Mas! semoga dimurahkan rezeki selalu dan happy-happy selalu disamping family tersayang...amin..:)

    ReplyDelete
  23. SALAM Mas,

    selamat harilahir ...semoga panjang umur,diberi kesihatan yg baik,dan bertambah2 zuriat yer..
    ape2 terima kaseh juge untk mas kerana sudi,dan tak jemu2 singgah my blog dan mengkomen...thanks Mass...:))

    ReplyDelete
  24. Salam Mas,

    Selamat Ulang tahun ;) waaahhhh dpt present apa dari hb tercinta...hehehez

    ReplyDelete
  25. Happy Birthday Mas! Moga murah rezeki, dipermudahkan segala urusan dan berbahagia dunia akhirat! Ceria2 selaluuuu.... ;)

    ReplyDelete
  26. Salam Mas..
    Alhamdulillah..bertambah setahun lagi usia Mas..kak Naz doakan apa yang Mas hajatkan tercapai..

    ReplyDelete
  27. masssss...epi belated besday..baru sampai dr umah ijahdaut td..semalam x on9 langsung tu laa x tahu cerita..hihi..
    semoga semakin tua nih(sedap jer ngate org tua kan) mas akan semakin beroleh kebahagiaan dan ketenangan dalam hidup..semoga mendapat berkat dariNya dunia akhirat..
    Opps..ada kek coklat laaa...

    ReplyDelete
  28. Huk aloh laaaaa.... suka suki je akak panggil kamu Kak Mas. Rupanya muda lagi awak ni hihihihihihi.

    Selamat Hari Jadi Mas. Moga terus bahagia dan sihat sejahtera dan dilimpahkan kesihatan, rezeki yang tak putus2 utk Mas sekeluarga.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Komen dan Tinggalkan Jejak Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...