Recent Posts

Cari jerk apa2 kat sini

Loading...

Saturday, April 10, 2010

salam perkenalan

Assalamualaikum,selamat berhujung minggu,walaupun hari cuti ,macam2 perkara yang hendak diselesaikan.Memang badan ni tak tahu duduk diam,dah selesai kerja rumah ,rasa tak lengkap kalau x mengadap laptop. Dari main game,sekarang dh mula seronok melayari internet. Dari SAJIONLINE,tersesat masuk ke ALAMSARI,BISIKAN HATI,DAPUR TANPA SEMPADAN ,yang lain2 lagi. Memang byk blog nak singgah,rasanya tak salah nak buat blog sendiri.Boleh bertukar2 pandangan,betul tak.Jadi buat teman2 blog yg lain, salam perkenalan mas hulurkan,

4 comments:

  1. Salam perkenalan Mas, Yus pun baru jugak dlm dunia blog ni.

    Samalah kita, mula2 just main2 game, fb, lps tu cemana lah bleh tjadi sorg blogger ni.. hehe

    ReplyDelete
  2. Slm..nak tempah snow cheese .. ita 0192616737

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Komen dan Tinggalkan Jejak Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...