Recent Posts

Cari jerk apa2 kat sini

Loading...

Sunday, April 18, 2010

Jalan2 Dipasar Tani



Assalamualaikum. Awal2 pagi lagi dah sampai kat pasar tani di tapak letak kereta di Stadium Melawati, Shah Alam. Ni kes nk elak panas dan senang nk cari parking. Lagi pun kalau datang awal semua barang 2 yang dicari ada.Macam2 ada kat sini.Dari makanan, barang2 basah, pakaian, barang hiasan rumah,senang cerita semuanya ada.


                                                                                                   
Selalunya  Mas memang beli barang yg tetap kat sini. Air tebu dan air soya memang wajib dibeli. Selalu beli kat tempat yang sama. Nasi lemak daun pisang ( RM 0.70 je sebungkus), keropok lekor ,jagung rebus,laksa,  itu memang wajib dibeli.Ini untuk lunch sekali tau, sememangnya hari Ahad  dapur tak berasap ,ptg bru berasap balik .Lupa plak nk ambil gambar makanan yang dibeli, dah habis makan baru teringat. Ini kes lapar la ni, sebelum keluar tak sarapan.


Ni la tempat wajib beli laksa, sedap tau, 



Akhirnya....tinggal jagung rebus je dan keropok lekor sikit .


3 comments:

  1. Amboiii.. bnyknya mknn, pelik pulak hr ahad dapur tak berasap tghari ek..

    ReplyDelete
  2. da lama tak dapat gi pasar...apa taknya susah la nak gi kalau ada baby.

    ReplyDelete
  3. alamak, tengok jagung ni terkeliur pulak, lama tak makan jagung

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Komen dan Tinggalkan Jejak Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...