Recent Posts

Cari jerk apa2 kat sini

Loading...

Wednesday, February 10, 2016

Makan2 di Bason Sek 9


Assalamualaikum.
Dah lama plan nk try makan di Bason cafe sek 9 ni ... tempatnya nampak menarik dari luar & nampak orang sentiasa ramai kt situ, jadi Mas sekeluarga pun mencuba juadah yang ada disitu .
Alhamdulillah, semuanya ok dan memuaskan, servisnya pun cepat walaupun ramai orang pada masa tu....  jom layan menunya ...
untuk info, juadah yang Mas share ni utk kunjungan kali pertama minggu lepas dan kali kedua tadi .. jom tengok ..





nasi goreng hawai ..nasinya rasa ala2 nasi beriani, sarat dengan macam2 bahan ... 



mee goreng raja, ada chicken chop lagi .. mee bukan mee kuning, tapi wantan mee .. tak  pedas, untuk budak2 yg tak suka pedas, memang sesuai



nasi kukus ayam goreng berempah... sedap , sambal belacannya pun best



nasi kukus siakap goreng ... sedap ... puas makan sebab ikannya besar ..



nasi goreng tomyam, sedap pedas ..  






boleh klik fb Bason DISINI . 


1 comment:

  1. Sesekali bawa family makan di luar memang best... nak pula dapat hidangan yg mabeles! Berbaloi2 rasanya kan...

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Komen dan Tinggalkan Jejak Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...