Recent Posts

Cari jerk apa2 kat sini

Loading...

Monday, November 26, 2012

Order2 sepanjang minggu lalu ^_^



Assalamualaikum.
Dalam demam Durian Crepe nie, ada juga terselit order2 yg lain...meh cuci2 mata melayan  order2 sepanjang minggu lepas. Alhamdulillah..... rezeki yang tak disangka2...tima kasih pada yang telah mengorder.....  ^_^




Cheese Tart



Pavlova



Blueberry Slice Cheese Cake



Moist Choc Cupcake with Buttercream



Apam Polkadot



Durian Crepe yg tengah hot sekarang nie...



Apam Polkadot, Durian Crepe dan Moist Choc Cupcake with Buttercream





TQ pada yang telah order....
Untuk yg berminat, boleh email Mas , pm di fb atau cont no 0134242505




12 comments:

  1. Replies
    1. mas buat masa Adam tido kak..
      curi2 masa sikit...he3

      Delete
  2. alhamdulillah...makin kencang bisness...leh bagi no tipon mas..mana2 order area shah alam akak bleh sub order jer dekat Mas..hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak...
      beresss...boleh jerk klu ada yg sudi order ngan mas...he3

      Delete
  3. Wahhhh good to see this Mas! Love berminat pulak ngan Durian Crepe yang semakin famous ;)

    Mas delivery camne? Courier ke or byhand?

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la love...
      sedapp tau..

      husband mas yg drive love...he3

      Delete
  4. salam kak mas sayang, wah akak dah berbisness ya, moga berjaya lepas ni kak ya, klu ros ade kwn area shah alam yang nak order kuih n kek akak,nnt ros promote ya...

    ReplyDelete
  5. Tahniah Mas...semoga bisnes makin maju...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. rezeki mas..! Thaniah..

    ReplyDelete
  7. Assallamualaikum Mas..

    Alhamdulillah..makin bertambah rezeki ye Mas.. Bila akak nak rasa air tangan Mas ni??

    ReplyDelete
  8. salam mas..tahniah ! semoga bisnes terus maju.. zila66 :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Komen dan Tinggalkan Jejak Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...