Recent Posts

Cari jerk apa2 kat sini

Loading...

Saturday, January 9, 2016

Antara Western Food terbaik di Shah Alam - King Western Food Subang Perdana




Assalamualaikum.
Mas nak share dengan korang semua tempat yang makanan western antara yang terbaik pada Mas sekeluarga.
Iaitu di King Western Food di gerai MBSA Subang Perdana. 
  Tertarik nak mencubanya bila lihat gerai western ini menjadi viral di facebook, tengok hidangannya yang selonggok penuh pinggan & harganya pun murah, Mas sekeluarga pun mencuba ..
Kami pergi petang dalam pukul 6 lebih, nampak customer dah mula ramai ..
First time datang, tak de menunggu lama untuk menikmati hidangan yang di order .
Alhamdulillah ... sedap .. semuanya cukup pada tekak Mas sekeluarga.
coslownya pun perfect , cukup rasa, begitu juga dengan potato saladnya .
Sos black paper pun terbaik, boleh minta tambah jika nak lagi.
Jom tengok antara menu2nya ..
Gambar atas adalah kunjungan kami sekeluarga yang entah keberapa kali...
Diharap owner King Western Food Subang Perdana terus kekalkan kualiti makanannya ... setakat Mas datang ni ..Alhamdulilah .. masih menteng ..
Tahniah pada owner & staf2nya.




Chicken Grill



Lamb Chop 



Chicken Chop 




Untuk lihat maps, boleh rujuk di 


Boleh cont : 
0176685068 , 0173912504 , 0149858603





Pada peminat Western Food , Boleh mencuba di King Western Food Subang Perdana . Insya Allah sedap ..




4 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi share dan mengatakan makanan di King Western Food adalah antara yang terbaik di Shah Alam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ... moga king western terus kekalkan qualiti ..
      saya sekeluarga memang suka makanan2 disana.

      Delete
  2. terima kasih kerana sudi dtg ke king western food..lepas ni bole la dtg ke cawangan kedua king western di subang 2..dan 1 lg,no fon 0149858603 tu dah tk d gunakan lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah, memang berhajat kesana pulak ...
      yerk ke ... nnti saya update no yg baru , terima kasih atas info

      Delete

Terima Kasih Sudi Komen dan Tinggalkan Jejak Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...