Recent Posts

Cari jerk apa2 kat sini

Loading...

Thursday, February 7, 2013

Red Velved Cheesecake Cake





Assalamualaikum.
Terjumpa resepi ni semalam, terus terasa nak makan sangatttttt kek ni...
seriussss sangat menggoda apalagi ada cheese tengahnya.....
Jadi Mas pun try buat Red Velved Cheesecake Cake ni....
Dapat juga jiran2 merasa...
Untuk resepinya...Mas guna resepi Red Velved yg biasa Mas buat....
Untuk rujukan...boleh lihat DISINI  Recipi girl.
Untuk resepi Red Velved, lihat DISINI.




Yummmyyyy...ada yg teringin....



Meh layan order yg lepas, Rainbow Cake dr Hamiza  :








10 comments:

  1. cantik kek besday tu, pandai Mas lukis atas kek, kalau akk yg buat, kompem hancuss..

    ReplyDelete
  2. Kita pun nak rasa juga seketui, takkan dah habis kot? Dah lama tak buat red velvet sb takde permintaan. Diri sendiri pun tak berapa nak...hehe..mcmna nak buat.

    ReplyDelete
  3. uish...mesti sedap red velvet+cheese cake...emmm...kalo dekat, nak jer akak order

    ReplyDelete
  4. Mas.... cantiknya kek tu mas... suka sgt makan red velvet cake.. hari tu buat tp x sempat ambik gambarnya... hehehhee

    ReplyDelete
  5. Salam Mas..
    Lama Kak Lin x dtg ziarah..apa khabar?
    sedapnya kalau dapat rasa kek yg Mas buat ni...boleh ajar Kak Lin tak? hehehehe

    ReplyDelete
  6. Sedapnya mas...terima kasih sb sudi bagi....

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Komen dan Tinggalkan Jejak Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...