Recent Posts

Cari jerk apa2 kat sini

Loading...

Monday, June 18, 2012

Cinta Hatiku yang ke-3 - Muhammad Adam



Muhammad Adam 




Dengan kakak Ain dan abang Daniel



Posing ngan baju pemberian aunty Tun....macehh aunty...



Senyummm....mehh la kiss Adam



Dengan maksu, Adam berumur 1 hari....
iklan tak berbayar : maksu saya masih soloooo...hahaha



Dengan abah Adam...



Ini pun gambar Adam berumur 1 hari....



Assalamualaikum.
Alhamdulillah, pada tepat 12.00 tengah malam pada 29 Mei lepas, Mas selamat melahirkan baby boy dengan berat 3.16kg yang diberi nama Muhammad Adam di HUKM. Alhamdulillah, segalanya dipermudahkan dan selamat.
 Terima kasih atas doa semua kekawan difb mau pun yang tel dan menghantar sms, bermula dari saat Mas dimasukkan ke HUKM...dan ucapan terima kasih tak terhingga buat semua yang mengirimkan ucapan tahniah melalui fb, emel, sms dan diblog. Terima kasih juga pada Kak Hamsiah yang sudi meluangkan masa melawat Mas diHUKM , seronok sangat jumpa akak...terima kasih banyak2 yer kak atas hadiahnya, juga jutaan terima kasih pada Tun Telani atas hadiah baju yang cantikk untuk Adam...tima kasih sangat2...tak lupa juga jutaan terima kasih pada Anna dan HaSue yang sudi membuat n3 tentang Mas dan Adam...dan juga atas komen2 yang telah diberikan....terharu i tau...sayang korangg...
Buat semua....setakat ini dulu ye untuk kali ni...insyaAllah jika berkesempatan, Mas akan mengupdate blog lagi dengan resepi2 berpantang atau pun menu2 yang dah basi kat folder tu...
sayanggg semua...muahhhhh



42 comments:

  1. comeynyee adam kak mas...beza bpe bulan jela baby kite nnti yer..nk berbesan pon huhuh kite pon baby boy...insyaallah ade geng main bola jela..papepon tahniah dan jaga diri baik2 yerr kak mas..

    ReplyDelete
  2. salam kak mas...comelnya adam...tahniah kak mas..moga sihat2 selalu baby dan ibunya...heheheh

    ReplyDelete
  3. As'salam Mas cayanggg

    Alhamdulillah dah nampak berisi baby Adam tu. harap Mas dan baby Adam sentiasa sihat ya. Muka 3 beradik tu tak berubah sama aje :)

    lepas pantang makan banyak2 lagi ya dan masak sedap2 juga hihi

    ReplyDelete
  4. Kak Mas,nmpk adam lbh kurang jer ain ngan daniel kan,comey..sy pon hrp2 dptlah aura adam,yg kat dlm nih boy,huhu..slmt berpantang kak mas..

    ReplyDelete
  5. sukanya kak ilah tenung wajah baby adam...lama dah tk de baby..tunggu cucu jer la mas.. apa lagi sekali tahniah utk mas sekeluarga...semoga mas sihat dlm berpntang...nanti boleh masak2 lepas ni ya..,. selamat berpantang...salam syg utk baby adam..

    ReplyDelete
  6. Asssalamualaikum Mas.ahlahculllah semuanya npk sihat ...

    wahhh bukan main kakak gan abg suka ye dpt adik baru....akk pun tompang seronok juga dpt negok pic2 Adam yg comel ni....insyaallah aklau akk ada masa nak juga jumpa dan cubit pipi bby Adam ni.....apa pun selamat semuanya....

    ReplyDelete
  7. As'Kum Mas Cayangg wahhh seronoknya Mas dah kembali semula :)) terubat sikit rindu nak jengah blogs Mas.. Comelnya mas anak mas Muhammad Adam tu.. gerammm.. dah lama tak kiss baby la.. terasa2 bau baby tu hadoii... selamat menjalani dunia berpantang ya mas.. wah suka kakak dan abang Adam tu yaa.. jangan lupa tolong mama taw.. muahzzzz cayang dia

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah kedua2 baby dan mama sihar begitu dengan kakak dan abang Adam begitu teruja sekali dengan baby comey dan cute mute tu, smeoga lepas ni dapur Mas meriah dengan menu2 lagi ya...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum mas...
    Alolololooo comelnya baby Adam... Geram akak tgk.. Akak doakan moga mas n baby adam sihat sejahtera hendaknya selalu...

    ReplyDelete
  10. salam rindu mas
    alhamdulillah baby sihat dan nampak cute mas...mcm nk cubit2 jew pipii adam tue.:)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah!! mas dah selamat melahirkan akhirnya!!!.... Tahniah kak wana ucapkan kerana mendapat cahayamata yg sihat dan comel sangat... bahagiakan mas, bila dapat baby... selamat berpantang dan jagalah kesihatan... serta makan makanan yg berkhasiat!!!!

    ReplyDelete
  12. Tahniah x kedua Mas....hehe...hari tu tahniah baru lahir Adam, ni dah beso nmpknya...sihat, mcm anak cina mata tu:-)
    Akk rasa blogger2 masak mesti resah Mas x update masakan, slmt kembali berblog:-:-D

    ReplyDelete
  13. tahniah Mas...
    baby Adam comel sangat2... moga baby & mamanya sihat2 saja sepanjang berpantang tu... geram je tiap kali tgk baby...

    ReplyDelete
  14. tahniah utk kesekian kalinya mas..ko dah ada kl ke?

    ReplyDelete
  15. comel..tahniah wat Mas dan keluarga..semoga bahagia

    ReplyDelete
  16. Wah..ada baby boy...tumpang gumbira..tahniah ye Mas..moga ko dan baby sihat selalu..

    ReplyDelete
  17. Comelnya Adam.... tahniah, dan selamat berpantang.

    ReplyDelete
  18. asslm Mas...tahniah yer...alahai comeiiinye Adam..aunty rasa nk cium2 picit2 pipi Adam tu..syg sgt2 nmpknye abg n kakak ngn adik tu...

    slmt bpantang yer Mas..ade masa share la resepi org bpantang pulak..hihi

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan.....tahniah atas kelahiran baby yg ke 3....lps pantang nti jgn lupa buat n3 yg best tau....nti akak nk skodeng..hihi

    ReplyDelete
  20. Assalam Mas.
    Comeynya Muhammad Adam.Tahniah ye.

    ReplyDelete
  21. Salam Kak Mas..rindunyaa..Tahniah Kak Mas..comelnya Muhammad Adam..geram tgk pipi dia ^_^

    ReplyDelete
  22. Tahniah buat Mas atas kelahiran Adam..Tenang bila lihat wajah baby yg masih kecik macam ni...Ibarat kain putih yang tidak terpalit kotoran walau sedikit pun..selamat berpantang dan cepat sihat seperti sediakala...

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah...tahniah Mas.baby Adam comel sgt.semoga mas dan baby sihat yer..selamat berpantang.take care dear:)

    ReplyDelete
  24. salam mas

    tahniah & selamat berpantang & bf ye, take care

    ReplyDelete
  25. BAru sempat nak singgah & wish... Selamat menyambut ahli baru dlm keluarga... tahniah.. tahniah.. tahniah.. selamat berpantang juga ya.. jaga diri & kesihatan baik2 ya... semoga cepat kembali berblog..

    ReplyDelete
  26. Ololoo busyuk... cutenya baby Adam... rasa nk cubit2 pipi dia...

    ReplyDelete
  27. hensem nya dia berbaju biru...tetomei!!! tahniah mas!!!

    ReplyDelete
  28. Untuk semua...

    Terima kasih banyak2 atas ucapan tahniah dan atas doa2 kalian untuk mas sekeluarga...
    aminnn...
    sorry yerk mas tak dapat nak balas satu persatu komen..
    sayanggg korang semua...muahhhhh

    ReplyDelete
  29. Alahai... comelnya Adam. Tahniah Mas.. Selamat berpantang.. Jangan lupa update blog lepas dah sihat @ habis pantang nanti ye.. :)

    ReplyDelete
  30. As salam mas..tahniah dgn kehadiran bby
    yg tomei,handsome lgi...
    Selamat berpntang ya mas & jaga kesihatan diri baik2.
    Dlm dok perpantang mesti dpt idea & resepi baru..
    Jgn lupa share ya...hihi

    ReplyDelete
  31. Assalam Mas, tu diaaa baru nampak rupa baby baru...Selamat datang ke dunia penuh rahmat dan hidayah hendaknya buat Muhammad Adam, semoga ibu ayah memberikan yang terbaik buat mu....amiiin.. Mas, rajin2 pantang yea...sihat2kan diri dulu, nnt kembali berbloggin k..muaaahhh!

    ReplyDelete
  32. salam kak mas sayang, tahniah ya atas kelahiran adam yang sgt comel, slmt berpantang ya kak....nnt beblog balikya, miss u so much kak

    ReplyDelete
  33. Assalam mas, tahniah atas kelahiran anak ke 3 , comel adam, suka akk tgk bby2 mcm ni, tu lah agaknya anak ramai heheh. selamat berpantang ya

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum Mas,
    Syukur alhamdulillah Mas selamat melahirkan baby Muhamad Adam yg sangat comel, akak tumpang gembira...selamat berpantang ya Mas..

    ReplyDelete
  35. kak mas cayang... omey nyerr adam ^^ dh seminggu baru nk BW nih.. hihi.. jeles sgt ngat semua2 dh yg tengok adam..

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum Mas, tahniah dari akak atas kelahiran baby boy yg comel sgt2 tu..bestnya bau baby ni, wangi jer kan!
    Selamat berpantang ya... :))

    ReplyDelete
  37. assalamualaikum mas.... akak ketinggalan sangat2 dah nih... sori dear.. sibuk sgt lately nih... nak pegang periuk pon tak sempat..

    alahaiiiii dapat juga akhirnya tengok muka baby.. sangat comeyyyyyyy.. nanti mesti ensem mcm abang daniel.. nak anto borang calon nantu nih.. hihihihi.... moga mas dan baby adam semakin sihat sekarang... jaga diri yer mas.. ciumkan adam! mmuah!

    ReplyDelete
  38. Assalam Mas,
    Selamat dah semua ya..tahniah dari akak, maaf lamabt kesini..tengok gambar baby adam macam dah besar gitu dan dah cerdik walhal dalam hari lagi nikan..
    semuga baby & mama dalam keadaan sihat ya..jaga diri baik2 dan selamat berpantang juga..:)

    ReplyDelete
  39. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete
  40. comelnye.. tahniah untuk anak yang ke 3 ini

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Komen dan Tinggalkan Jejak Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...