Recent Posts

Cari jerk apa2 kat sini

Loading...

Sunday, October 2, 2011

Award Dari Kak Diana



Assalamualaikum. Sebelum terlupa, gantung dulu award yang sangat cantik ni pemberian Kak Diana yang cantik comeii tu, yang sangat rajin memasak, macam2 resepi ada kat Sky Blue's Kitchen tu, terutamanya resepi2 kek...perh....memang sangat menarik dan sedappp, gambar2 pun sangat cantik dan Kak Diana amat rajin tunjukkan step by step  untuk sesuatu resepi....maceh kak atas award ni yerk...

Aduhhh..kene tag juga...kena beritahu 7 perkara tentang diri sendiri...he3..jadi kita layann la yerkkk....
  1. Amat meminati bidang masakan dari kecik dan dah lauk pertama yang Mas pandai masak ialah sambal masa umur 11 tahun.
  2. Dari kecik sampai sekarang tak jemu2 makan telur goreng ngan nasi @ makanan lain  setiap hari...skrg Mas makan sebiji jerk sehari..he3
  3. Masa kecik Mas paling benci makan sayur, tapi semenjak mengandungkan Ain dan sampai sekarang, sangat suka sayur...
  4. Tak semua buah2an yang Mas makan, hanya sedikit jerk....memang Mas sangat memilih buah2an ni..yang serasi dengan tekak Mas jerk yg Mas makan
  5. Mas juga hanya minum jus oren dan nenas jerk..jus lain tak boleh diterima tekak la...
  6. Paling geli dengan ular sawa...ngan binatang2 lain..Mas ok jerk...
  7. Mungkin ada yang tak tahu, Mas sememangnya rabun dan tak suka sangat pakai spek jadi Mas lebih selesa guna contact lenses semenjak umur 16 tahun hingga sekarang, tapi tetap pakai spek diwaktu malam @ masa kat rumah..he3

Sekian...untuk semua yang berminat, sila2 ambik award ni yerk..


8 comments:

  1. Kak Mas,b4 nak blk kg nih,nak ngomen juga,eh akak xminum jus lain ke,tembikai ke,carrot ke,sy semua jus n buah suke ajer..Erm xtau lak kak mas rabun,hikhik,pecah rahsia..Owh suke mkn telur eks,mesti sekali bli 1papan kan,ke lbh,hikhik..

    ReplyDelete
  2. Zaliedana,

    oo..nak balik kg yerk ct..moga selamat tiba ketempat yg dituju yerk..
    he3..kak mas ni klu buah, susah sikit..tu yg jus pun tak banyak yg minum...tak boleh terima la tekak ni klu jus yg lain..pernah try dah dulu...
    oppsss..pecah rahsia kan kak mas rabun..
    kak mas, tiap minggu, mesti beli sepapan telur..kiranya untuk sekeluarga la..ngan nak memasak lagi kan...
    skrg dah kawal makan telur, sehari sebiji jerk..takut lak nanti timbul mcm2 penyakit klu mkn telur banyak2...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum mas...
    terima kasih sudi ambik award nie yer..

    oo rupanya mas suka makan telur goreng yer.. mcm anak akak gak.. telur goreng kalu ada mmg laju jer makan.. tp akak x masak ari2 ler.. :).. ermm.. jus oren akak ok jer.. tp akak akak plak x suka minum jus nenas.. heeheee.. yg bestnye kan mas... mas ambik nasi ari2 kan.. tp badan masih slim gitu.. kalu akak ambik nasi ari2.. badan mcm d pam2.. huhuu... mmg gemuk giler.. :D

    ReplyDelete
  4. yaaa kaaaa... seangkatan la kita..rabunnnn hehehee... baru ku tauuu...kak dulu masa tkgtan 1 bawqak bekal sambal telur ke sekolah hari2 hehehe tu yg paling senang dan sedapp
    kak guna serbuk cili..wow pedassss..

    ReplyDelete
  5. mas.. ko rabun brapa power? aku dah masuk 400 weh.. makin remaja makin naik la power kan

    ReplyDelete
  6. Diana @ Melley Mey ,

    yerk ke..boleh geng la ngan anak dara akak..
    wehhh..sedapp tau jus nenas..he3
    mas skrg makan nasi sehari sekali jerk kak..he3

    ReplyDelete
  7. ilahjy ,

    tu la kak ilah..he3
    bestkan kak..mas klu makan nasi ngan telur pun dah cukup sedappp...

    ReplyDelete
  8. izahdaut.

    he3...tu la makcik..
    aku 375 power klu pakai spek..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Komen dan Tinggalkan Jejak Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...