Recent Posts

Cari jerk apa2 kat sini

Wednesday, May 4, 2011

Gold Card dari Kak CT



Assalamualaikum.
Baru ari ni sempat ambik Gold Card yang cantik menarik ni. Maceh pada Kak CT Dari Dapur CT, yang sudi menghadiahkan gold card ni pada Mas. Seronok sangat dapat gold card ni. 
Jadi buat semua, sila2 la terjah dan boleh selongkar mencari resepi2 yang best kat dapur kak CT tu. Salah satu blog masakan yang punya tarikan tersendiri, Mas pun first time kesana, terus jatuh hati, masa selongkar dapur kak CT masa first time berkunjung kat situ. Mas dah jumpa resepi Donut Pesona yang sangat best. Baru Mas post semalam. Mas tengok banyak lagi tau menu2 yang best2 kat situ. 
Moga persahabatan alam maya ni bertambah erat dan mudah2an kita dapat bertemu, laga2 pipi yerk kak CT,he..he..


2 comments:

  1. Assalamulaikum Mas

    terima kasih sudi gantung award yang tak seberapa nya ni. kak ct pun suka juga dengan resipi dan gambar2 yang menarik dalam blog Mas ni. Pertama kali 'menginti' kedua kali terus jatuh hati... hihihi

    InsyaAllah jika di izinkan Allah kita bolehlah jumpa laga2 pipi erk.. hahahah

    Masak apa tu family trsayang hari ni Mas :D

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Komen dan Tinggalkan Jejak Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...